Home | Nieuws | Contact

Kleinschalige Bedrijfsruimte


Voor veel jonge ondernemers is het vinden van bedrijfsruimte op de juiste maat tegen betaalbare huren niet eenvoudig. Ondanks het feit dat in de grotere steden inmiddels meer dan 80% van het aantal bedrijven kleiner is dan 10 werkzame personen, wordt voor deze doelgroep nog weinig specifiek aanbod ontwikkeld. Terwijl grootschalige kantoren leegstaan, is er nog steeds vraag naar bedrijfsruimte tussen de 25 en 250 vierkante meter.

Stadia heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van kleinschalig vastgoed. Doordat we jarenlange ervaring hebben met het adviseren en coachen van starters en groeiers in het MKB kennen we de wensen en eisen van die doelgroep. Omdat we onderzocht hebben hoe vraag en aanbod zich ontwikkelen en doordat we zelf vastgoed exploiteren, kennen we de markt. Stadia werkt in opdracht van gemeenten, woningbouwcorporaties en andere vastgoed eigenaren.

Bent u op zoek bent naar kleinschalige bedrijfsruimte. Of heeft u kleinschalige bedrijfsruimte in de aanbieding? Ga dan naar de website van bedrijfsruimte Amsterdam. Hier vindt u vraag en aanbod van kleinschalige bedrijfsruimte.


<< Terug.

Innovatie & OndernemerschapWijkeconomie & RevitaliseringGebouw & facility
ontwikkeling
Stadia Logo